Menig: "Tegen goede tegenstanders gespeeld, maar Feyenoord is beter"

Menig: "Tegen goede tegenstanders gespeeld, maar Feyenoord is beter"

Van iedereen bij FK Partizan was Queensy Menig de speler die Feyenoord vooraf het beste kende. Toch werd de aanvaller donderdagavond verrast door het niveau van de Rotterdammers. De voormalig Eredivisiespeler sprak vol lof over de ploeg die hem met 2-5 had verslagen.

"Als team voelden we vanaf minuut één dat we tegenover een serieuze tegenstander stonden", begon Menig na de wedstrijd tegenover ESPN. "Je moet de credits geven aan Feyenoord. Het is gewoon een topploeg, top drie in Nederland. Dat bewijzen ze vandaag weer. De uitslag kon nog hoger oplopen als ze echt alle kansen afmaakten."

Menig erkende dat hij vooraf had verwacht meer tegenstand te kunnen bieden. "Feyenoord is een stapje hoger dan ik had verwacht. Ik dacht dat we wel aan konden haken, maar de uitslag en ook het spel zeggen dat Feyenoord een maatje te groot is voor ons. Dit Feyenoord is het beste team dat we in Europa tegenover ons hebben gehad. En we hebben tegen goede tegenstanders gespeeld. Sparta Praag, Gent. Maar Feyenoord is beter dan dat."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties