"De camera kon 'm niet eens volgen, schitterende goal"

"De camera kon 'm niet eens volgen, schitterende goal"

Feyenoord maakte donderdagavond bijzonder veel indruk in Belgrado. Zo ook op Kees Kwakman en Kenneth Pérez. De twee analisten erkenden bij ESPN dat tegenstander FK Partizan er niet goed uit zag, maar vonden dat weinig afdoen aan de prestaties van de Rotterdammers.

"Bij hun was het open huis", begon Kwakman. "Ze bleven lekker voetballen, maar Feyenoord profiteerde daar ook goed van. Ze waren goed tussen de linies en Sinisterra had een paar geweldige acties." Hij doelde onder meer op de fraaie voorbereiding op de 2-3 en de 2-4 die hij zelf schitterend binnenschoot. "De camera kon 'm niet eens volgen, schitterende goal. Ook Dessers was gewoon lastig. Hij had geen gemakkelijk klus tegen die twee slagers, maar was toch vaak goed bezig en gebruikte zijn lichaam goed."

"In de rust zeiden we dat ze moesten winnen, maar je moet het wel nog maar even doen. Ondanks dat de omstandigheden, met dit veld, niet makkelijk waren, vond ik Feyenoord echt goed spelen. Ze gaven ook niet veel meer weg. Natuurlijk waren de spelers van Partizan op een gegeven moment wat gefrustreerd, met hier en daar nog een tackletje."

Ook Pérez zag een combinatie van een slecht Partizan en een uitstekend Feyenoord. "Ik had wel het gevoel dat elke aanval tegen Partizan een kans kon worden. Dat kwam ook door Feyenoord zelf omdat ze goed afwisselden tussen positiespel en lange ballen. Bij dit soort ploegen heb je altijd het idee dat ze stug en moeilijk kapot te spelen zijn, maar hier lag echt veel ruimte. Daar heeft Feyenoord optimaal gebruik van gemaakt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties