Slot: ''Ik ga niet alles anders doen bij Feyenoord''

Slot: ''Ik ga niet alles anders doen bij Feyenoord''

Arne Slot heeft zijn eerste interview over Feyenoord gegeven. De trainer komt in het nieuwe Feyenoord Magazine uitgebreid aan het woord. Technisch directeur Frank Arnesen heeft aangegeven dat de Rotterdammers vooral ruimte over hebben in de salarishuishouding en dat er geen toezeggingen zijn gedaan over mogelijke investeerders.

''Wél heb ik de toezegging gekregen dat het geld van de aflopende contracten opnieuw uitgegeven kan worden en dat eventuele binnengekomen transfersommen gedeeltelijk geherinvesteerd morgen worden'', vertelt Slot in gesprek met Feyenoord Media. ''Ik geloof dus dat we ook binnen onze beperkte financiële mogelijkheden in staat moeten zijn om het team sterker te maken. Maar ik wil op de eerste plaats met de huidige groep aan de slag gaan en kijken of we met het ontwikkelen van spelers op het trainingsveld nog winst kunnen boeken.''

Slot wil ook gebruik maken van de huidige pluspunten van Feyenoord. ''Soms wordt de suggestie gewekt dat ik volgend seizoen alles anders ga doen, maar dat is echt niet zo. Er is namelijk al heel veel goed bij Feyenoord. Wat afgelopen seizoen bijvoorbeeld vaak naar voren kwam, was de onverzettelijkheid in het team. Feyenoord kwam heel vaak terug van een achterstand en kon er ook behoorlijk goed mee omgaan. Het moeilijkste is om een team te krijgen en daarin zie je ook de hand van Advocaat. Dat is dus al pure winst. Ik zou bijna zeggen: het makkelijkste moeten we nu gaan toevoegen, namelijk het type voetbal dat ik nastreef.''

Lees het volledige interview met Arne Slot in het nieuwe Feyenoord Magazine, dat deze week verschijnt. Ook vier keer per jaar Feyenoord Magazine ontvangen? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties