Sinisterra maakt indruk: "Ik vind het een heerlijke speler"

Sinisterra maakt indruk: "Ik vind het een heerlijke speler"

Met overwinningen op Union Berlin en SC Cambuur heeft Feyenoord een goede week achter de rug. Een van de uitblinkers in beide duels was Luis Sinisterra. De rol van de Colombiaan werd dan ook uitgelicht in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

In de discussie over Sinisterra nam Maarten Wijffels het woord: "Hij heeft inderdaad veel. Het eerste doelpunt van Feyenoord tegen Union Berlin, waar hij ook bij betrokken was, is een mooi voorbeeld. Hoe hij soms ballen aanneemt, altijd naar voren gericht en redelijk vaak legt hij ze meteen goed klaar. Ik vind het een heerlijke speler."

"Je ziet wel verschil bij Feyenoord als hij meedoet", merkte presentator Etienne Verhoeff op. "Als ze hem missen, missen ze gelijk alle diepgang in het spel voorin", doelde hij op onder meer het teleurstellende gelijkspel tegen RKC Waalwijk zonder Sinisterra. Wijffels kon de beamen: "Waar is elk elftal naar op zoek? Iemand die een man kan uitspelen."

Linssen
Ook over Bryan Linssen werd positief gesproken. "Ik geniet met de week meer van hem", begon Wijffels. "Hij heeft een soort slimmigheid in zich, met dat duwtje tegen Union Berlin. Ik kijk er graag naar." De verslaggever ziet Linssen ook perfect passen in het systeem van trainer Arne Slot. "Als iemand een bal verkeerd wegspeelt, is het vaak omdat Linssen drukzet. Hij heeft spelinzicht. Het is geen blinde draver die daar voorin staat."

Lees meer over
Luis Sinisterra Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties