Sinisterra is Slot dankbaar: ''Dat is heel belangrijk

Sinisterra is Slot dankbaar: ''Dat is heel belangrijk

Luis Sinisterra is dit seizoen helemaal doorgebroken bij Feyenoord. De aanvaller van de Rotterdammers was al goed bezig, maar een zware blessure zorgde voor een terugslag in zijn ontwikkeling. Inmiddels is Sinisterra niet meer weg te denken uit het elftal. De Colombiaan is trainer Arne Slot dankbaar voor het vertrouwen.

"Vanaf de eerste dag dat ik met hem werk, heeft hij me vertrouwen geschonken'', vertelt Sinisterra in gesprek met de NOS. ''Dat is heel belangrijk voor een voetballer en dus ook voor mij. Het is aan mij om dat vertrouwen niet te beschamen. Dan zie je het resultaat vanzelf op het veld terug."

Sinisterra heeft veel vertrouwen in een mooi seizoen, maar dan moet het tegen Ajax wel gebeuren vandaag. ''We hebben dit jaar helaas links en rechts onnodig punten gemorst. Desondanks geloof ik in een landstitel met Feyenoord. We hebben de eerste plek op de ranglijst nadrukkelijk in het vizier. Dat kan voor mij dus maar maar één ding betekenen.''

Knieblessure
Sinisterra kijkt ook nog een keer terug op zijn revalidatie. ''Het is een zware blessure, maar het is ook zo dat voor mensen met de juiste instelling niets moeilijk of onmogelijk is. Dus hier ben ik weer, helemaal hersteld. Het was niet alleen de blessure, het gebeurde ook nog eens allemaal tijdens de pandemie. Dus ik heb geleerd altijd een positieve instelling te hebben en te geloven dat de situatie zou verbeteren.''

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties