Sebaoui en Tsoungui trainen mee met Feyenoord in aanloop naar oefenduel

Sebaoui en Tsoungui trainen mee met Feyenoord in aanloop naar oefenduel

Antef Tsoungui en Ilias Sebaoui krijgen de kans om zich te laten zien bij het eerste elftal van Feyenoord. De twee huurlingen maken een uitstekende indruk bij FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie en nemen momenteel deel aan de trainingen van Feyenoord 1.

Dit meldt journalist Corrado Francke van RTV Dordrecht op X. Feyenoord speelt aanstaande woensdag een besloten oefenwedstrijd tegen Excelsior, en Sebaoui en Tsoungui zouden mogelijk in actie kunnen komen voor de stadionclub. Nu trainer Arne Slot te maken heeft met diverse spelers die ontbreken vanwege hun interlandverplichtingen, doet zich een uitgelezen kans voor om Sebaoui en Tsoungui van dichtbij in actie te zien.

Tsoungui maakte deze zomer de overstap van Brighton & Hove Albion naar Feyenoord. De 20-jarige Belgische verdediger tekende een contract voor de duur van twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar. Sebaoui kwam over van K. Beerschot V.A. en tekende een tweejarig contract tot medio 2025, met een optie voor nog een jaar. Beide spelers hebben dit seizoen alle wedstrijden gespeeld voor FC Dordrecht.

Lees meer over
Antef Tsoungui
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties