Scout Schuiteman verlaat Feyenoord voor FC Den Bosch

Scout Schuiteman verlaat Feyenoord voor FC Den Bosch

FC Den Bosch heeft Bernard Schuiteman voor ten minste twee seizoenen aangesteld als hoofdverantwoordelijke voor de voetbaltak van de club. De oud-voetballer verrichtte werkzaamheden als scout bij Feyenoord en gaat nu aan de slag voor de nummer negentien uit de Keuken Kampioen Divisie.

Naast zijn functie als scout bij Feyenoord had Schuiteman ook een rol als Head of European Recruitment bij Urawa Red Diamonds in Japan, een club waarmee Feyenoord samenwerkt. Schuiteman is door FC Den Bosch aangesteld als technisch directeur. Hij wordt verantwoordelijk voor de sportieve koers van de club, het transferbeleid, de scouting, de jeugdopleiding en het aansturen van de staf.

Naast Schuiteman is de kans ook groot dat Bjarne Hansen Feyenoord gaat verlaten. De scout heeft een aflopend contract en de Rotterdammers hebben niet de intentie om de specialist van de Scandinavische markt langer te binden. Christos Akkas, Erik Elias en Micha Jansen maken deel uit van de scouting. De scouting wordt bijgestaan door Govert Soeters en Koen Gerla en krijgt sturing van Chief of Football Development Jelle Goes.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties