'Feyenoord houdt ook rekening met vertrek scout Hansen'

'Feyenoord houdt ook rekening met vertrek scout Hansen'

Bij Feyenoord zijn de verwachtingen dat er wederom een nieuwe vacature vrijkomt. De Rotterdammers houden rekening met het vertrek van scout Bjarne Hansen. De Deen werd door toenmalig technisch directeur Frank Arnesen aangesteld in maart 2020.

Hansen volgt voornamelijk alle jeugdtoernooien en wedstrijden in Zweden, Denemarken en Noorwegen. De 68-jarige Deen werkte naast Feyenoord onder meer voor Manchester United, Chelsea en PSV. Wanneer Hansen definitief vertrekt, dan heeft Feyenoord alleen nog Erik Elias, Chris Akkas en Micha Jansen die wedstrijden bezoeken om spelers live aan het werk te zien.

Hoofdjeugdopleiding
Voor algemeen directeur Dennis te Kloese is er naast de scouting nog een belangrijk dossier wat aandacht verdient. Head of Academy Rini Coolen verlaat Feyenoord na dit seizoen en de zoektocht naar een geschikte opvolger is begonnen. Jelle Goes en Koen Stam, allebei al onder contract bij de club, zijn of niet in beeld of niet geïnteresseerd.

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat de naam van Glenn van der Kraan wederom valt bij Feyenoord. "Volgens ingewijden maakt commissaris Sjaak Troost zich hard voor de rentree van de 34-jarige Glenn van der Kraan, die na enkele jaren bij Feyenoord nu met de jongste jeugd van Manchester City werkt.", schrijft journalist Mikos Gouka.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties