'Scout Schuiteman gaat Feyenoord komende zomer verlaten'

'Scout Schuiteman gaat Feyenoord komende zomer verlaten'

Bernard Schuiteman gaat stoppen als scout van Feyenoord. Dit meldt 1908.nl. De oud-verdediger van de Rotterdammers heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij een investeringsmaatschappij.

Schuiteman gaat aan de slag als technisch directeur en moet bij het project het beleid in kaart brengen. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door Feyenoord. Frank Arnesen haalde Schuiteman in de zomer van 2021 naar De Kuip en dat bleek direct een groot succes.

Mede met de nieuwe scouting van Feyenoord werden namen als Fredrik Aursnes en Gernot Trauner gecontracteerd en begon de sportieve opmars van de club. Schuiteman was onder meer een groot voorstander van de komst van de ervaren Oostenrijker.

Schuiteman onderhield daarnaast ook goede banden met Urawa Red Diamonds. Feyenoord heeft inmiddels een samenwerking met de Japanse club. Ook was Schuiteman met Mark Ruijl nauw betrokken bij de ontwikkelingen rondom FC Dordrecht.

Christos Akkas, Erik Elias, Micha Jansen en Bjarne Hansen zijn de overgebleven scouts van Feyenoord. Govert Soeters en Koen Gerla ondersteunen de scouts op het gebied van data en videobeelden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties