Scheidsrechter Van den Kerkhof aangesteld voor Feyenoord - FC Volendam

Scheidsrechter Van den Kerkhof aangesteld voor Feyenoord - FC Volendam

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam van komende donderdag staat onder leiding van Martin van den Kerkhof. Dat heeft de KNVB inmiddels bevestigd. Donderdagavond om 21:00 uur fluit hij deze wedstrijd in gang.

Van den Kerkhof floot dit seizoen vijf Eredivisiewedstrijden, maar nog geen duel van Feyenoord. In totaal had hij de leiding over tien duels - ook vijf in de Keuken Kampioen Divisie - waarin hij 30 gele kaarten en 1 rode kaart uitdeelde. Daarnaast kende hij in die tien wedstrijden 1 keer een strafschop toe.

De wedstrijd tegen FC Volendam is de laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie van 2023. Daarna spelen de Rotterdammers nog uit tegen Celtic (Champions League) en Heracles Almelo (competitie) en thuis tegen FC Utrecht (beker). Met FC Volendam treft Feyenoord de gedeelde hekkensluiter van de Eredivisie, die dit weekend nog met 0-5 onderuit ging tegen PEC Zwolle. Ook op bestuurlijk vlak is het momenteel grote crisis in het Vissersdorp.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties