Rijnmond: Ueda en Minteh vraagtekens voor Volendam-thuis

Rijnmond: Ueda en Minteh vraagtekens voor Volendam-thuis

Ayase Ueda en Yankuba Minteh hebben een blessure overgehouden aan de topper tegen PSV. Dat meldt RTV Rijnmond maandagmiddag. Uit tests moet blijken of zij donderdag tegen FC Volendam inzetbaar zijn.

Minteh kwam zondag in de 54e minuut binnen de lijnen om dreiging aan het spel van Feyenoord toe te voegen. Toen PSV twee keer kort achter elkaar scoorde, bracht Arne Slot twintig minuten voor tijd ook Ueda binnen de lijnen. Beide spelers maakten de wedstrijd gewoon vol, maar blijken een dag later niet helemaal ongeschonden uit de strijd te zijn gekomen.

De situatie van Minteh lijkt te maken te hebben met de blessure die hem onlangs ook al aan de kant hield. Ueda heeft last van zijn rug. Beide spelers worden deze week getest, om te zien of ze donderdagavond thuis tegen FC Volendam deel kunnen uitmaken van de wedstrijdselectie. De verwachting is dat hierover woensdag meer duidelijk is.

Quilindschy Hartman
Ook achter de naam van Quilindschy Hartman staat nog een vraagteken. De linksback speelde aanvankelijk door na een harde botsing, maar werd in de rust toch vervangen door Marcos López. Achteraf vertelde hij zich niets van het moment rond de botsing kon herinneren. Hoeveel last hij nu nog heeft van zijn hoofdblessure, is niet duidelijk.

Lees meer over
Quilindschy Hartman Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties