Hartman geeft update over blessure: "Kon me niets herinneren"

Hartman geeft update over blessure: "Kon me niets herinneren"

Voor Quilindschy Hartman was de topper tegen PSV van zondagmiddag extra vervelend. Naast het feit dat Feyenoord voor de tweede keer in één week niet wist te winnen, moest de linksback in de rust gewisseld worden vanwege een hoofdblessure.

De linksback van Feyenoord ging na negen minuten stevig in duel met zijn tegenstander Jordan Teze. De verdediger van de Eindhovenaren moest het veld direct verlaten, omdat de medische staf hem niet fit genoeg vond de wedstrijd te vervolgen. Hartman ging wel verder, maar moest in de rust toch in de kleedkamer blijven omdat hij te veel last had overgehouden aan zijn hoofd.

"Ik baal dat ik niet verder kon spelen vanmiddag", laat Hartman weten op zijn Instagram. "Ik voelde mij redelijk prima, alleen had ik het gevoel dat ik ineens in het veld stond in minuut 25. Ik kon me niets herinneren van wat ervoor gebeurde en daardoor moest ik eraf, maar het gaat goed buiten wat pijn aan mijn hoofd. Kop op en met zijn allen weer op naar donderdag!"

Na afloop van de wedstrijd vertelde trainer Arne Slot hoe hij in de rust wel tot de beslissing kwam om zijn linksback te wisselen. "In de rust vertelde Quilindschy dat hij een deel van de eerste helft kwijt was. Dan treden er in overleg met de clubarts allerlei protocollen in werking. En dan moet de speler worden gewisseld. En dus moesten we Marcos López brengen."

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties