'PSV maakt werk van Feyenoord-target Pepi'

'PSV maakt werk van Feyenoord-target Pepi'

PSV is momenteel concreet op de markt voor Ricardo Pepi. De Eindhovenaren gaan de komende weken een miljoenenbod uitbrengen op de 20-jarige spits, zo meldt de betrouwbare journalist Rik Elfrink. Feyenoord heeft ook interesse in de huurling van FC Groningen, maar richt zich op een huurtransfer.

Wanneer PSV zich aanstaande zondag definitief weet te plaatsen voor de voorronde van de Champions League, dan zijn de verwachtingen dat de transfer wel eens in een stroomversnelling kan raken. FC Augsburg heeft Pepi overgenomen van FC Dallas voor een bedrag van zestien miljoen euro en wil een groot deel van de investering terugverdienen.

Pepi heeft bij FC Augsburg nog een contract tot medio 2026, maar heeft meerdere malen aangegeven dat hij niet meer terug wil keren naar Duitsland. De Amerikaan ziet meer mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen in de Eredivisie. Feyenoord mikt op een huurtransfer met een optie tot koop en heeft al diverse gesprekken gevoerd.

Lees meer over
Ricardo Pepi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties