'Feyenoord sprak met FC Augsburg over Pepi'

'Feyenoord sprak met FC Augsburg over Pepi'

Feyenoord denkt nog altijd aan de komst van Ricardo Pepi. De Rotterdammers hebben eerder al gesproken met de talentvolle spits en hebben nu ook aangeklopt bij zijn werkgever FC Augsburg, zo meldt 1908.nl.

FC Augsburg en Feyenoord hebben een ontmoeting gehad om een eventuele overstap te bespreken. Pepi is duidelijk geweest over zijn toekomst en wil niet meer terugkeren naar Duitsland. De spits denkt dat hij zichzelf het beste kan ontwikkelen in de Eredivisie.

Pepi heeft eerder al belangstelling vanuit de Premier League genegeerd. Volgens de Amerikaan is een stap naar Engeland momenteel nog te vroeg. Naast Feyenoord heeft ook PSV concrete belangstelling in Pepi. Italiaanse media maken ook melden van de interesse van SS Lazio.

Aan het begin van 2022 maakte Pepi de overstap van FC Dallas naar FC Augsburg voor een bedrag van 16,3 miljoen euro. In Duitsland wist hij echter niet veel indruk te maken, waardoor hij afgelopen zomer op huurbasis naar Groningen werd gestuurd. Bij die club heeft hij tot nu toe 23 officiële wedstrijden gespeeld, waarin hij tien keer heeft gescoord.

Pepi heeft nog een contract bij FC Augsburg dat loopt tot medio 2026, en hij heeft al aangegeven dat hij een groot deel van de investering wil terugverdienen. Feyenoord onderzoekt op dit moment verschillende opties, waarbij het huren van Pepi met een optie tot koop een realistische mogelijkheid is. Vanwege de hoge vraagprijs lijkt een directe transfer op dit moment niet waarschijnlijk.

Lees meer over
Ricardo Pepi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties