'Feyenoord spreekt deze week wederom met management Pepi'

'Feyenoord spreekt deze week wederom met management Pepi'

Het wordt steeds duidelijker dat Feyenoord zich graag versterkt met de Amerikaanse Ricardo Pepi. De spits staat onder contract bij FC Augsburg en speelt momenteel in de Eredivisie voor FC Groningen. Volgens 1908.nl spreekt Feyenoord deze week wederom met de betrokken partijen.

Sportdirecteur Stefan Reuter vertelt in gesprek met Sky Sports dat hij het interview van afgelopen week heeft gelezen, maar niet makkelijk meegaat in de plannen van Pepi en zijn zaakwaarnemer. ''Natuurlijk hebben we het interview met zijn zaakwaarnemer gelezen. Maar Ricardo staat langdurig onder contract bij ons. Met zijn kwaliteiten past hij heel goed bij onze speelstijl. Ook de coach waardeert hem zeer.''

Feyenoord heeft al verschillende meetings gepland om de mogelijk heden tot een transfer te onderzoeken en ook om de spits te overtuigen. Deze werkweek zullen de Rotterdammers weer om tafel gaan met het management van Pepi. De 20-jarige spits zelf kan ook de overstap maken naar de Premier League, maar wil dolgraag langer actief blijven in de Eredivisie om zich verder te kunnen ontwikkelen als voetballer.

Lees meer over
Ricardo Pepi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties