Pepi over belangstelling: ''Geruchten zullen er altijd zijn''

Pepi over belangstelling: ''Geruchten zullen er altijd zijn''

Ricardo Pepi staat in de concrete belangstelling van Feyenoord en PSV. De talentvolle spits moet de volgende aanwinst worden voor het nieuwe seizoen. De Rotterdammers wisten eerder al Thomas van den Belt definitief over te nemen van PEC Zwolle. De middenvelder sluit tijdens de voorbereiding aan bij de selectie van trainer Arne Slot.

Of Feyenoord Pepi dan ook kan verwelkomen moet de komende periode duidelijk worden. Zijn huidige club FC Augsburg heeft miljoenen betaald voor de 20-jarige Amerikaan. Stefan Reuter, sportief directeur van FC Augsburg, sluit in gesprek met SportBuzzer niet uit dat Pepi een nieuwe kans krijgt bij de huidige nummer twaalf uit de Bundesliga. ''We maken plannen met hem en zijn niet zomaar van plan hem te laten gaan.''

De komende periode moet duidelijk worden of het een uitspraak is om een deel van de transfersom terug te vinden. FC Augsburg betaalde namelijk een recordbedrag van zestien miljoen euro. Pepi heeft zelf zijn zinnen gezet op een vertrek en wil zich dolgraag verder ontwikkeling in de Eredivisie. De speler zelf wil in gesprek met het Dagblad van het Noorden weinig kwijt over de belangstelling van Feyenoord en PSV en focust zich vooral op FC Groningen.

''Geruchten zullen er altijd zijn'', vertelt Pepi. ''Ik ben niet anders gewend dan dat er clubs in verband worden gebracht met mijn naam, maar dat is iets waar ik niet mee bezig ben. Het bevalt me heel goed in Nederland. Ik had het hier meteen naar mijn zin. Ik denk dat de eredivisie een geweldige competitie is voor jonge spelers als ik. Je krijgt veel kansen en als aanvaller heb je veel mogelijkheden om goede dingen te laten zien.'' Met tien doelpunten en drie assists achter zijn naam kan Pepi persoonlijk van een geslaagd seizoen spreken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties