'Pepi vertrekt bij FC Augsburg; Feyenoord en PSV concreet'

'Pepi vertrekt bij FC Augsburg; Feyenoord en PSV concreet'

Ricardo Pepi staat in de concrete belangstelling van Feyenoord en PSV, zo bevestigde journalist Fabrizio Romano maandagavond. De 20-jarige spits speelt op dit moment op huurbasis voor FC Groningen en is niet van plan om volgend seizoen voor FC Augsburg uit te komen. Ook een overstap naar de Premier League past niet in de plannen van de Amerikaan.

''Hij heeft een fantastische interlandperiode met de Verenigde Staten achter de rug. Hij is terug in vorm nadat hij niet opgeroepen werd voor het WK'', begint Romano in zijn podcast. ''Het is een zeer talentvolle speler en officieel keert hij komende zomer weer terug naar Augsburg, maar mij is verteld dat hij daar honderd procent zeker niet meer wil spelen.''

''Pepi is van plan om een nieuwe uitdaging aan te gaan en Augsburg definitief wil verlaten. Ik heb me laten vertellen dat PSV en Feyenoord erg geïnteresseerd zijn in Ricardo Pepi. Ook weet ik dat een Premier League-club met Pepi een aantal dagen geleden benaderd heeft, maar hij lijkt die stap op dit moment niet te willen maken. Een definitieve transfer naar de Eredivisie maken is een serieuze optie.''

Pepi staat hoog op het verlanglijstje van Feyenoord om de aanval te versterken. De Rotterdammers denken kans te maken op zijn handtekening, aangezien hij heeft aangegeven zichzelf in Nederland verder te willen ontwikkelen. PSV en Feyenoord zijn daarom serieuze opties voor Pepi. Afgelopen vrijdag werd bekend dat Feyenoord inzet op een huurtransfer met een koopoptie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties