'FC Augsburg verlangt 16 miljoen euro voor Pepi'

'FC Augsburg verlangt 16 miljoen euro voor Pepi'

Feyenoord is concreet geïnteresseerd in de spits Ricardo Pepi. De Rotterdammers zien in de huidige speler van FC Groningen een versterking voor aankomend seizoen. Het is echter de vraag of er een akkoord bereikt kan worden. FC Augsburg, dat hem dit seizoen verhuurt aan de Trots van het Noorden, eist namelijk een miljoenenbedrag.

FC Augsburg heeft achttien maanden geleden een bedrag van zestien miljoen euro betaald om de 20-jarige Pepi over te nemen en wil de investering volledig terugverdienen. Geïnteresseerde clubs moeten dus diep in de buidel tasten om de Amerikaan definitief over te nemen. De rechtspoot heeft bij de Duitse club nog een contract tot medio 2026.

Naast Feyenoord is ook PSV geïnteresseerd. Ook Crystal Palace heeft zich inmiddels gemeld als geïnteresseerde partij. Pepi zelf heeft eerder diverse Engelse clubs afgewezen en zijn voorkeur uitgesproken voor de Eredivisie. De spits denkt zich in Nederland maximaal te kunnen ontwikkelen. Feyenoord hoopt Pepi op huurbasis te kunnen overnemen met een optie tot koop.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties