Priske maakt tijd voor supporters tijdens openbare training

Priske maakt tijd voor supporters tijdens openbare training

Brian Priske heeft vandaag voor het eerst kennisgemaakt met de supporters van Feyenoord. De nieuwe trainer stond woensdagochtend voor de groep tijdens de eerste openbare training van het nieuwe seizoen. Ondanks de stromende regen nam de Deen uitgebreid de tijd om supporters van een handtekening te voorzien.

Tijdens de openbare training waren er ongeveer honderd supporters aanwezig, die de moeite namen om Priske te verwelkomen. De Deen gaf bijna iedereen persoonlijk een hand om vervolgens met de groep aan de slag te gaan. Priske staat woensdagmiddag in De Kuip de pers te woord en dat is live te volgen via Feyenoord ONE.

Priske gaf vorige week nog aan enorm uit te kijken naar zijn eerste weken bij Feyenoord en de eerste thuiswedstrijd in De Kuip. ''De energie die je voelt in het voorseizoen, dat is voor mij de reden dat ik in de voetballerij werk. De passie, de teamgeest, het gevoel dat iedereen voor de prijzen gaat. Dat is het mooiste van voetbal."

Feyenoord trainde met een groep op trainingscomplex 1908. Gijs Smal trainde nog binnen, maar Anis Hadj-Moussa, Chris-Kévin Nadje en Julián Carranza stonden allemaal wel op het veld. Ook Ezequiel Bullaude werkte een binnenprogramma af. Daarnaast was Mats Wieffer, die nadrukkelijk gelinkt wordt aan Brighton & Hove Albion, ook op het veld te vinden.

naamloos
Priske maakt tijd voor supporters tijdens openbare training

Lees meer over
Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties