Poolse media verwachten spoedig akkoord over Szymanski

Poolse media verwachten spoedig akkoord over Szymanski

Sebastian Szymanski kan zich mogelijk al snel Feyenoorder noemen. Maandagochtend schreef 1908.nl dat de Pools international in beeld is, en niet veel later kwamen Poolse media met verdere updates. Volgens journalist Thomasz Wlodarczyk naderen de partijen een akkoord.

Dat schreef de verslaggever op Twitter. Feyenoord gaat de aanvallende middenvelder huren van Dinamo Moskou, met daarbij een optie tot koop. De onderhandelingen vinden momenteel plaats, al lijkt het erop dat er al snel een akkoord bereikt zal worden. Later deze week zal Szymanski medisch gekeurd worden.

De 23-jarige Szymanski heeft bij Dinamo Moskou nog een contract tot 2026, maar door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne is een vertrek naar Feyenoord een optie. Szymanski was afgelopen seizoen goed voor 6 goals en 8 assists in het shirt van de Russische club. Die club nam hem in 2019 over van Legia Warschau.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties