Pittige onderhandelingen verwacht tussen Pimenta en Te Kloese

Pittige onderhandelingen verwacht tussen Pimenta en Te Kloese

Vandaag belooft een spannende dag te worden voor Feyenoord. Rafaela Pimenta komt op bezoek in De Kuip om de toekomst van de succesvolle trainer Arne Slot te bespreken. De Braziliaanse juriste en zaakwaarnemer staat volgens het Algemeen Dagblad bekend als een harde onderhandelaar.

Pimenta heeft het vak geleerd door jarenlang de rechterhand te zijn geweest van Mino Raiola, die onlangs is overleden. Volgens de krant kan het wel eens spannend worden. De Braziliaanse schrikt niet terug voor pittige onderhandelingen. Hard tegen hard, hakken in het zand, alles voor de cliënt.

De laatste maanden heeft Pimenta verschillende grote namen zien vertrekken en kan nu dus weer een succes gebruiken. Als trainer Arne Slot aan de slag gaat in de Premier League, opent dat nieuwe deuren voor Pimenta. Echter, eerst moet er woensdagmiddag een oplossing worden gevonden met Feyenoord.

Dennis te Kloese
Bij Feyenoord maken ze zich momenteel weinig zorgen, omdat Slot een doorlopend contract heeft. Ook is er veel vertrouwen in algemeen directeur Dennis te Kloese. De krant schrijft dat er intern tevredenheid heerst over zijn manier van werken en onderhandelen. Bovendien is het een voordeel dat Te Kloese vloeiend Portugees spreekt, net als Pimenta. Het doel van Feyenoord is nog altijd om Slot zijn contract te verlengen.

De verkoop van Luis Sinisterra aan Leeds United en Tyrell Malacia aan Manchester United heeft bewezen dat Te Kloese zich niet zomaar aan de kant laat zetten aan de onderhandelingstafel. Naast de algemeen directeur schuift ook Joris van Benthem aan tijdens het gesprek. Als huisjurist is hij de afgelopen jaren aanwezig geweest bij alle belangrijke beslissingen.

Lees meer over
Arne Slot Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties