Oud-Feyenoorder Achahbar keert terug in Nederland bij Westlandia

Oud-Feyenoorder Achahbar keert terug in Nederland bij Westlandia

Anass Achahbar is weer terug in Nederland. De oud-spits van Feyenoord heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen bij Westlandia. De 29-jarige Achahbar en de nummer elf uit de vierde divisie hebben de intentie uitgesproken om meerdere seizoenen samen te werken.

Achahbar gold als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Feyenoord, maar heeft de hoge verwachtingen alleen tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV kunnen waarmaken. De spits scoorde twee prachtige doelpunten en was daarmee verantwoordelijk voor de 2-1 overwinning tegen de Eindhovenaren.

Achahbar speelde vanaf zijn achtste bij Feyenoord en debuteerde op 28 augustus 2011 in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in het eerste elftal. In vijf seizoenen speelde Achahbar 35 competitiewedstrijden voor Feyenoord, waarin hij zeven doelpunten wist te maken.

In het seizoen 2013-2014 werd Feyenoord de aanvaller verhuurd aan het Duitse Arminia Bielefeld. Daarnaast kwam hij uit voor PEC Zwolle, NEC, FC Dordrecht, Sepsi OSK (Roemenië) en Eolikos (Griekenland). Bij laatstgenoemde club kwam Achahbar niet meer aan spelen toe, waardoor terugkeren naar Nederland de beste optie is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties