Achahbar blikt terug: ''Dan word je helemaal gek''

Achahbar blikt terug: ''Dan word je helemaal gek''

Anass Achabar was man van de wedstrijd in de Feyenoord - PSV editie van 2015. De spits nam beide doelpunten voor zijn rekening in het met 2-0 gewonnen duel. Achabar is daarna niet doorgebroken bij Feyenoord, maar zal altijd herinnerd worden dank zij zijn heldenrol in die topper.

"Op het moment dat Feyenoord tegen PSV speelt zie ik bepaalde momenten terugkomen, ik hoor het van de jongens en dan schiet het hier en daar wel door je hoofd", zo vertelt hij aan RTV Rijnmond.

De 1-0 zal hij nooit meer vergeten. "Ik kreeg de bal van Rick Karsdorp. Op zich denk je niet veel. Je denkt alleen: zo goed mogelijk raken. Als ie dan de goal ingaat en dat ik 'm zo raak, dat had ik natuurlijk niet kunnen voorspellen. Dan komt alles los natuurlijk, dan word je helemaal gek."

Ook de 2-0 herinnert Achabar zich als de dag van gisteren. "Ik kreeg de bal van Jean-Paul Boetius. Hij weet precies waar ik sta, ik weet precies waar hij staat. Hij gaf de bal zo geweldig dat ik die bal er gewoon zo in kon trappen eigenlijk."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties