"Op deze manier gaat Paixão de concurrentiestrijd verliezen"

"Op deze manier gaat Paixão de concurrentiestrijd verliezen"

Feyenoord won zondag met 1-5 op bezoek bij FC Utrecht. Aan de kant van de Rotterdammers waren er diverse spelers om in de gaten te houden, zoals debutant Luka Ivanusec en Ayase Ueda, die zijn eerste treffer maakte. Emiel Schelvis haalde beide spelers aan in zijn analyse namens RTV Rijnmond.

"Ik denk dat Arne Slot in zijn achterhoofd al met de Champions League bezig is", zei Schelvis over de invalbeurt van Ueda. "Hij weet dat Gimenez niet kan spelen in de eerste twee wedstrijden (wegens een schorsing, red.), dus moet Ueda minuten maken. Hij gunt Ueda die minuten nu, want hij is straks hard nodig in de spits tegen Celtic en Atlético Madrid. Ueda is nu nog wat minder dan Gimenez, maar als je ziet hoe hij die bal erin knalt... Dat was van buitengewone schoonheid."

Nog opvallender was het optreden van Luka Ivanusec. "Hij is een echte. We gaan heel veel plezier aan hem beleven", voorspelde Schelvis. "Een echte winnaar en een stijlvolle en klassevolle speler. Die concurrentiestrijd op links is er niet meer, daar staat hij. Aan de andere kant moet Igor Paixão oppassen. Hij speelde niet sterk en gaat de concurrentiestrijd op deze manier verliezen." Naast doelpuntenmaker Yankuba Minteh gelden ook Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh en Javairô Dilrosun als concurrenten voor Paixão.

Lees meer over
Igor Paixão Luka Ivanušec Ayase Ueda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties