Minteh: "Ik wist dat hij door zou lopen, dus ik nam mijn tijd"

Minteh: "Ik wist dat hij door zou lopen, dus ik nam mijn tijd"

Yankuba Minteh maakte zondagmiddag misschien wel de meest opvallende treffer bij de 1-5 overwinning van Feyenoord op FC Utrecht. De aanvaller omspeelde de keeper, maar zag vervolgens ook nog kans om verdediger Mark van der Maarel uit te kappen voor hij uiteindelijk in een leeg doel afmaakte. In gesprek met Feyenoord Media legde hij dat uit.

"Ik nam mijn tijd", begon de aanvaller, die na zondag van de nul af is. "Ik dacht: als ik schiet en de verdediger maakt een sliding, dan kan hij ertussen zitten. Ik wist dat hij door zou lopen, dus ik nam de tijd. Ik zag hem richting het doel rennen, voorbij gaan en toen kon ik scoren."

Dat vierde de Gambiaan vervolgens met het uitvak. "De manier waarop ze mijn eerste doelpunt meevierden was geweldig. Hun steun is geweldig." Minteh kreeg vervolgens mee dat hij ook nog werd toegezongen. "Dat hoorde ik en daar ben ik heel blij mee. Ik hoop nog meer doelpunten voor ze te kunnen maken."

Lees meer over
Yankuba Minteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties