'Ook West Ham United meldt zich voor Senesi'

'Ook West Ham United meldt zich voor Senesi'

Marcos Senesi staat ook concreet in de belangstelling van West Ham United, zo meldt 1908.nl. De Engelsen hebben zich officieel gemeld bij Feyenoord om de verdediger over te nemen. De strijd om Senesi barst hiermee los. Gisteren werd bekend dat AFC Bournemouth in gesprek is met Feyenoord.

Senesi heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2023 met een optie op nog één seizoen. Pogingen om het contract te verlengen van de 25-jarige linkspoot liepen eerder op niks uit. De Rotterdammers verlangen een bedrag van rond de vijftien miljoen euro voor de Argentijn. Met Jacob Rasmussen heeft Feyenoord de eventuele opvolger van de Argentijn al in de selectie.

Of Feyenoord nog een vervanger gaat aantrekken voor Senesi is niet bekend. Eerder werden de Rotterdammers nog in verband gebracht met Dávid Hancko. De international van Slowakije kan als linksback en als centrale verdediger uit de voeten. Voor Feyenoord gaan het nog vier spannende weken worden op de transfermarkt.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties