'Bournemouth opent gesprekken met Feyenoord over Senesi'

'Bournemouth opent gesprekken met Feyenoord over Senesi'

Marcos Senesi staat in de belangstelling van Bournemouth, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Engelsen zijn op dit moment al in gesprek met Feyenoord over een transfersom voor de 25-jarige Argentijn.

Senesi heeft nog een contract tot medio 2023 met een optie voor nog een seizoen. De centrale verdediger is voor Bournemouth de komende dagen een toptarget op de transfermarkt om de verdediging te versterken. Romano weet ook te melden dat Senesi niet gemakkelijk is op te halen uit Rotterdam.

Bournemouth heeft voldoende budget om Senesi los te weken bij Feyenoord. De club is namelijk gepromoveerd naar de Premier League en heeft daardoor een flinke oorlogskas. Bedragen worden er niet genoemd, maar eerder werd duidelijk dat de Rotterdammers een bedrag van rond de vijftien miljoen euro verlangen voor Senesi.

Senesi heeft er nooit een geheim van gemaakt open te staan voor een stap. Feyenoord heeft diverse pogingen gedaan om zijn contract te verlengen, maar daar is nooit een akkoord over bereikt. Feyenoord haalde met Jacob Rasmussen al een verdediger in huis die de Argentijn zou kunnen vervangen.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties