'Ook uit Frankrijk en Italië belangstelling voor Pedersen'

'Ook uit Frankrijk en Italië belangstelling voor Pedersen'

Marcus Pedersen staat volop in de belangstelling van buitenlandse clubs. Zondagavond klonk uit Engeland al het bericht dat de rechtsback van Feyenoord op het lijstje staat bij Southampton, en volgens RTV Rijnmond zou hij ook in Frankrijk en Italië op de radar staan.

Dat meldde Sinclair Bischop in de Feyenoord-podcast van zijn werkgever. Daarbij noemde de verslaggever Stade Rennais als Franse club, in Italië werden geen namen genoemd. "Hij staat er gewoon goed op", concludeerde hij. "Een soort diamant die gepolijst moet worden. Hij heeft veel longinhoud, haalt altijd de achterlijn. Daar stopt het nog een beetje bij, maar stel dat dat er wel in komt. Hij is ook gewoon Noors international, daar wordt ook naar gekeken. Zeker in de Premier League denk ik dat hij kan slagen."

Collega Dennis van Eersel voegde daaraan toe dat Feyenoord en trainer Arne Slot waarschijnlijk open zullen staan voor een vertrek van de Noor, als daar een mooie transfersom tegenover staat. Bischop schatte zijn marktwaarde op vijf à zes miljoen euro, nadat hij een jaar geleden voor slechts één miljoen over kwam van Molde FK.

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties