Officieel: Feyenoord verhuurt Jansen aan TOP Oss

Officieel: Feyenoord verhuurt Jansen aan TOP Oss

Thijs Jansen speelt komend seizoen op huurbasis bij TOP Oss. De twintigjarige keeper van Feyenoord werd maandagmiddag gepresenteerd door de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

''Ik heb er zin in'', vertelt de doelman in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ook Technisch directeur van TOP Oss Klaas Wels is blij met zijn komst. ''We wensen Thijs veel succes en plezier hier, waardoor hij een betere keeper gaat worden. Dat zal goed zijn voor hem, voor Feyenoord en voor TOP Oss.''

In Oss krijgt Jansen, die bij Feyenoord als derde keeper fungeerde, de kans om speeltijd in een eerste elftal op te doen. Maandagochtend trainde hij al mee bij zijn nieuwe club. Zijn plek in de selectie van de Rotterdammers lijkt ingevuld te gaan worden door Timon Wellenreuther. Volgens Kicker wordt de Duitse doelman vandaag medisch gekeurd om vervolgens gehuurd te worden van Anderlecht.

Lees meer over
Thijs Jansen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties