Officieel: Feyenoord verhuurt Hartjes aan Roda JC

Officieel: Feyenoord verhuurt Hartjes aan Roda JC

Feyenoord verhuurt Lennard Hartjes komend seizoen aan Roda JC. Dat maakten beide clubs maandagmiddag bekend. De 19-jarige middenvelder heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2025.

Hartjes maakte afgelopen seizoen al zijn eerste minuten in Feyenoord 1. Hij debuteerde in het voorronde Conference League-duel tegen FC Luzern en zou later tegen Maccabi Haifa nog eens invallen. Zijn verdere wedstrijden speelde hij bij Feyenoord Onder 21. Bij Roda JC krijgt hij dit seizoen de kans om op een hoger niveau aan speeltijd te komen.

"Doordat ik afgelopen seizoen mee mocht trainen met het eerste elftal bij Feyenoord, merk ik dat mijn eigen spelniveau omhoog is gegaan", vertelde Hartjes op de website van zijn tijdelijke nieuwe club. "Deze groei wil ik doortrekken en ik denk dat ik dat het best kan doen bij Roda JC. Ik zal er alles aan doen om samen met het team de positieve lijn die in gang is gezet door te trekken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties