Officieel: Bassett tekent bij Feyenoord

Officieel: Bassett tekent bij Feyenoord

Cole Bassett mag zich speler van Feyenoord noemen. De Amerikaan heeft vandaag met succes de medische keuring doorstaan en een contract getekend. Feyenoord huurt de middenvelder voor anderhalf seizoen met optie tot koop.

Frank Arnesen is blij dat het gelukt is om Bassett binnen te halen, temeer de speler voor de afgelopen zomerse transferwindow ook al op de radar van de club stond. ''Zijn komst bleek toen nog niet haalbaar voor ons,'' aldus Arnesen. ''Heel mooi dat we het met deze huurconstructie en optie tot koop nu wel voor elkaar hebben gekregen, zodat hij dit seizoen al kan aansluiten bij de selectie.''

''Cole is een typische box-to-box speler met een enorm loopvermogen,'' vervolgt Arnesen. ''Daarmee kan hij zowel aanvallend als verdedigend een belangrijke schakel zijn in een elftal. Bovendien is hij met beide benen behoorlijk comfortabel aan de bal. Hij heeft alles in zich om hier bij Feyenoord de volgende stappen in zijn ontwikkeling te zetten en een nog completere speler te worden. Die tijd en dat vertrouwen krijgt hij ook.''

Bassett maakt in afwachting van zijn werkvergunning aankomend weekend nog geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen N.E.C. De aanwinst gaat de komende maanden spelen met rugnummer 19.

Lees meer over
Cole Bassett
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties