'Feyenoord bedingt koopoptie van 1.5 miljoen voor Bassett'

'Feyenoord bedingt koopoptie van 1.5 miljoen voor Bassett'

Feyenoord kan Cole Bassett definitief overnemen voor een bedrag van 1.5 miljoen euro, zo meldt 1908. De Rotterdammers huren de talentvolle Amerikaan voor anderhalf seizoen van Colorado Rapids en hebben daarbij ook een koopoptie bedongen.

Bassett heeft donderdag zijn contract getekend in De Kuip. De aanwinst sprak ook al met trainer Arne Slot. ''We hebben elkaar vandaag gesproken op het trainingscomplex. En hij kent de bondscoach van Amerika persoonlijk. Zij speelden volgens mij vroeger met elkaar bij PEC Zwolle. Dat is natuurlijk een leuke connectie wat ook helpt bij het opbouwen van een band. Als ik weer in Amerika kom weet bondscoach Gregg Berhalter precies wat ik hier onder Arne Slot mag doen.

''Iedereen spreekt veel lof over de trainer'', vervolgt de middenvelder in gesprek met Feyenoord Media. ''Ze zeggen allemaal dat hij tactisch heel sterk is. Hij is een van de slimste trainers van Nederland. Ik kijk ernaar uit om met hem te mogen werken.'' Bassett maakt in afwachting van zijn werkvergunning aankomend weekend nog geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen N.E.C. De aanwinst gaat de komende maanden spelen met rugnummer 19.

Lees meer over
Cole Bassett
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties