''Na de 2-2 dacht ik dat we eroverheen konden klappen''

Tyrell Malacia stond op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk de pers te woord. De verdediger had zeker na de 2-2 vlak na rust niet het idee dat Feyenoord punten ging verspelen in De Kuip.

''Na de 1-0 verzwak je als ploeg en geef je twee goals makkelijk weg'', begint Malacia zijn analyse in gesprek met RTV Rijnmond. ''Dan weet je dat ze in de tweede helft de voorsprong willen behouden en veel gaan verdedigen. De tweede helft speel je veel op hun helft en krijg je wel een paar kansen. Die gaan er dan niet in en dat is zonde.''

''Het is nu eenmaal gebeurd. Het mag eigenlijk niet gebeuren en zeker niet als je thuis speelt. Vooral niet tegen RKC. Ik hoop dat we dit donderdag snel kunnen omzetten'', vertelt Malacia. ''Na de 2-2 dacht ik dat we eroverheen konden klappen. Uiteindelijk krijg je dan nog twee grote kansen. Dan heb je nog het moment met de corner. Dat is allemaal zonde.''