Mooie afscheidswoorden van Slot: "Nog heel veel moois in het verschiet"

Mooie afscheidswoorden van Slot: "Nog heel veel moois in het verschiet"

Arne Slot vertrekt definitief als trainer van Feyenoord. Zondagmiddag nam hij in de Kuip al afscheid van het Legioen en maandagavond verscheen het langverwachte bericht dat zijn overstap naar Liverpool officieel maakte. Op de clubwebsite sprak Slot nogmaals zijn dank uit naar de club waar hij drie jaar lang erg succesvol was.

"Het is bepaald geen eenvoudig besluit om de deur achter je dicht te trekken bij een club waar je zoveel mooie momenten hebt beleefd en met zoveel fijne mensen succesvol hebt samengewerkt", begon Slot. "Maar een kans om hoofdtrainer te worden in de Premier League, bij een van de grootste clubs ter wereld, kun je als sportman moeilijk negeren. Ik ben Feyenoord dankbaar dat ze hebben willen meewerken aan deze overstap."

"Ik heb ongelofelijk genoten van mijn drie jaar bij Feyenoord en heb me vanaf dag één enorm thuis gevoeld. Zowel binnen de club als bij de supporters. Toen ik in de zomer van 2021 in Rotterdam begon, was ik ervan overtuigd dat het mogelijk was om successen te boeken bij deze prachtige club. Dat we in drie jaar tijd een Europese finale hebben gehaald en meerdere prijzen hebben gewonnen, maakt me meer dan trots."

"Trots ben ik op de spelers en de staf die dag in dag uit keihard hebben gewerkt voor die prestaties. Op alle andere geledingen van de club, die ieder op hun manier hebben bijgedragen aan het succes. En natuurlijk ook op de supporters, die de vele mooie momenten van Feyenoord zo intens en gepassioneerd mee hebben beleefd. Als tegenstander is het al indrukwekkend als je De Kuip binnenstapt, maar als je er echt onderdeel van bent, dan voel je het nog zoveel meer."

"Feyenoord is de club waar ik de eerste grote successen heb mogen vieren in mijn carrière als trainer en ontzettend veel mooie wedstrijden heb beleefd, dus koester ik die herinneringen nadrukkelijk. En als voetballiefhebber zal ik de club ook zeker blijven volgen, niet in de laatste plaats omdat ik ervan overtuigd ben dat er in Rotterdam nog heel veel moois in het verschiet ligt. Ik wens Feyenoord en iedereen die deze schitterende club een warm hart toedraagt alle goeds voor de toekomst", sloot de trainer af.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties