"Misschien moet niet alleen Kökcü de corners nemen"

"Misschien moet niet alleen Kökcü de corners nemen"

Arne Slot was zondagmiddag niet ontevreden over het spel van zijn Feyenoord tegen FC Twente, maar had één duidelijk kritiekpunt. Van de dertien corners van Orkun Kökcü was er namelijk slechts één waar indirect een kans uit kwam. Te weinig, zo oordeelden ook de mannen aan tafel bij FC Rijnmond.

Toch vond Geert den Ouden dat de ploeg daar niet te zwaar aan moet tillen. "Bij Feyenoord weten ze toch dat ze hartstikke goed bezig zijn? Het hele seizoen door wordt op dit soort situaties getraind. Je ziet bij Feyenoord dat ze erover nadenken en dat er het hele seizoen nieuwe varianten bijkomen. Ze moeten niet in paniek raken."

Sinclair Bischop erkende dat het tegen Twente wat tegenviel, maar weet dat er bij Feyenoord veel op hoekschoppen getraind wordt. "Dat hebben we vanaf het begin van het jaar gezien, heel veel varianten." Hij zag vooral hoe Kökcü op het gebied van corners zijn dag niet had. "Misschien moeten ze meer variëren, dat niet alleen Kökcü ze neemt als hij een dag niet in vorm is", opperde hij.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties