Marcellis: ''Dan kan Sandler absoluut mee bij Feyenoord''

Marcellis: ''Dan kan Sandler absoluut mee bij Feyenoord''

Philippe Sandler hoopt vandaag zijn eerste minuten voor Feyenoord te maken. De verdediger is fit genoeg om deel uit te maken van de wedstrijdselectie en is ook klaar voor een invalbeurt. Sandler maakte voor het laatst minuten op 22 september tegen Olympique Lyon.

''Als Sandler fit blijft en zijn niveau haalt, kan hij absoluut mee bij Feyenoord'', concludeert oud-teamgenoot Dirk Marcellis in gesprek met de NOS. Marcellis was tijdens zijn periode bij PEC ZWolle altijd onder de indruk van zijn kwaliteiten. ''Een fantastische vent. Hij kwam van de Ajax-jeugd en je zag al snel op de training hoe verschrikkelijk goed hij kon voetballen. Maar het mooiste is toch wel hoe hij is als persoon. Echt helemaal zichzelf.''

Sandler blonk uit bij PEC Zwolle en werd door Manchester City al snel gescout op basis van zijn statistieken en potentie. ''Een absurde stap. Een stap binnen Nederland was logischer geweest. Maar ondanks dat hij bij City weinig heeft gespeeld, leer je er natuurlijk wel ontzettend veel en word je er een betere speler van. Het is doodzonde dat hij zo vaak geblesseerd is geraakt."

Lees meer over
Philippe Sandler
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties