Sandler zondag voor het eerst bij de wedstrijdselectie

Sandler zondag voor het eerst bij de wedstrijdselectie

Philippe Sandler is klaar voor speelminuten in het eerste van Feyenoord. De verdediger zit zondag tegen FC Utrecht voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

''Mits het morgen goed gaat zal Sandler bij de selectie zitten'', vertelt trainer Arne Slot. ''Het gaat met hem de goede kant op. Of hij in mijn plan voorkomt voor dit seizoen? Het is denk ik wel bekend dat wij achterin niet veel keuzes hebben. We hebben ook nog een optie om hem twee jaar langer vast te leggen. Het is nu te vroeg om daar antwoord op te geven. Hij is net fit. We hebben deze constructie bedacht om goed te kijken wat zijn kwaliteiten zijn en of die ons kunnen helpen.''

Guus Til is nog altijd een twijfelgeval bij Feyenoord. De middenvelder kampt met een blessure en heeft de afgelopen dagen apart getraind van de groep. Slot liet weten niet op de aanvallende middenvelder te rekenen. Til was ook al niet inzetbaar in de uitwedstrijd tegen Slavia Praag. Ook achter de naam van Alireza Jahanbakhsh staat nog aan groot vraagteken. Jens Toornstra is zoals bekend voorlopig niet van de partij.

Lees meer over
Philippe Sandler
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties