Malacia: ''Vaak gesprekken met de trainer''

Malacia: ''Vaak gesprekken met de trainer''

Tyrell Malacia speelde vandaag een prima wedstrijd. De jeugdexponent van de Rotterdammers geeft aan dat hij vaak met Arne Slot praat en zich daardoor goed aan het ontwikkelen is.

''Ik heb vaak gesprekken met de trainer'', begint Malacia in gesprek met ESPN. ''Hij laat me ook vaak beelden van mezelf zien. Ik ben altijd kritisch naar mezelf. Als de trainer me daar ook nog in kan sturen dan is dat top. Wat hij dan aanstipt? Vooral mijn keuzes aan de bal, maar hij zegt ook dat ik daar al veel stappen in heb gemaakt. Dat wordt al beter. Als het kan en de ruimte ligt er dan speel ik de bal ook altijd vooruit.''

Hans Kraay jr. noemt het puntenverschil tussen Ajax en Feyenoord na vijftien wedstrijden op. ''Wie had dat ooit gedacht?'', vraagt hij zichzelf hardop af. Malacia: ''Wij. Of dat echt waar is? Ja, natuurlijk. Je moet toch vertrouwen in je team hebben? Je speelt bij Feyenoord en we gaan altijd voor het hoogst haalbare. We hadden tijdens de voorbereiding al het gevoel dat we dit seizoen iets moois konden gaan neerzetten.'' Kraay jr. geeft aan dat Feyenoord 'Ajax flink in de nek hijgt'. ''Ja, dat is de bedoeling toch?'', sluit Malacia af.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties