Linssen over corners: ''Gaf het heel stiekem door''

Linssen over corners: ''Gaf het heel stiekem door''

Bryan Linssen was vanmiddag de grote man aan de kant van Feyenoord. De spits was met twee doelpunten en twee assists betrokken bij vier van de vijf doelpunten.

''Bij beide corners gaf ik heel stiekem door dat hij bij de tweede paal moest komen'', begint de spits in gesprek met ESPN. ''Mijn directe tegenstander was vrij klein, net als ik overigens. Ik had het gevoel dat er bij corners iets te halen viel voor mij. Op de corner van de 1-0 was inderdaad niet getraind, maar omdat ik het doorgaf aan Orkun viel hij goed. Er stonden veel jongens van ons bij de eerste paal omdat we daar vorig jaar veel uit scoorden. Dan moet er ook iemand bij de tweede paal staan en dat was ik.''

Linssen is door zijn twee doelpunten vandaag nu de topscorer van de Eredivisie. ''Ja, lekker. Ik heb daar weleens gestaan, maar nooit na zoveel wedstrijden. Dat is prima.'' Hans Kraay jr. noemt de naam van Dick Advocaat, die Linssen bij Feyenoord als spits gebruikte. ''Normaal speelde ik in een twee-spitsen-systeem als spits, maar hier bij Feyenoord in een één-spitsen-systeem. Dat heeft Advocaat gedaan. Buiten dat hij dat heeft gedaan ben ik hem ook dankbaar voor wat hij voor mij betekend heeft. Hij had me ook heel vroeg af kunnen schrijven, maar hij bleef vertrouwen in me houden. Daar ben ik hem wel dankbaar voor en ik ben blij dat ik met hem heb kunnen samenwerken'', aldus de topscorer van de Eredivisie.

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties