Jahanbakhsh: ''Feyenoord heeft de potentie om de titel te winnen''

Jahanbakhsh: ''Feyenoord heeft de potentie om de titel te winnen''

Alireza Jahanbakhsh heeft eindelijk weer het net weten te vinden voor Feyenoord. De aanvaller is geen vaste waarde meer in de ploeg van trainer Arne Slot en blijft hard werken om zijn kans te pakken. Tegen Fortuna Sittard maakte Jahanbakhsh de 5-0.

''Vanaf mijn eerste dag bij Feyenoord probeer ik al belangrijk voor het team te zijn. Ik ben er iedere dag mee bezig om iets extra's te doen'', vertelt de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik weet dat Feyenoord een andere club is dan AZ. Hier is er meer druk. Mensen verwachten dat je belangrijk voor het team bent. Daarom ben ik naar deze club gekomen."

Jahanbakhsh is onder de indruk van zijn ploeggenoten. "Feyenoord heeft de potentie om de titel te winnen en om zo hoog mogelijk te eindigen. We zijn als team nu goed bezig, maar ik wil individueel ook voor het team belangrijk zijn.'' De buitenspeler hoopt zo snel mogelijk weer in de basis te starten. "Maar ik ga hier niets frustreren'', vertelt Jahanbakhsh, die merkt dat de concurrentie groot is. "Dat is belangrijk voor ons. We zijn op de goede weg. Iedereen is bij ons klaar om te spelen.''

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties