Malacia begint op de bank tegen Turkije

Malacia begint op de bank tegen Turkije

Nederland speelt morgen de belangrijke WK-kwalificatie tegen Turkije. De grote vraag vraag voor veel Feyenoorders in aanloop naar het duel is of Tyrell Malacia wederom in de basis gaat starten. De verdediger begon afgelopen zaterdagavond tegen Montenegro vanaf de aftrap en maakte daarmee zijn debuut voor Oranje.

Tegen Turkije kiest Louis van Gaal weer voor Daley Blind als linksback. ''Het lijkt mij wel duidelijk dat Blind terugkomt, daar kan ik wel positief over zijn.'' Ook Virgil van Dijk keert weer terug in de basiself. De bondscoach liet echter niet weten met wie de verdediger van Liverpool tegen Turkije in het centrum gaat spelen. Stefan de Vrij en Matthijs de Ligt zijn de opties.

Van Gaal reageert op de vraag waarom hij de opstelling nog niet helemaal wil prijsgeven. ''We zijn toch Nederlander? We moeten met elkaar Turkije verslaan. En dan gaan de media de opstellingen geven? Begrijp ik niet. Omdat we op de borst moeten kloppen dat we die opstelling kunnen geven?"

Elf Feyenoorders
Malacia was afgelopen weekend de elfde Feyenoorder die zijn debuut maakte onder Van Gaal Eerder waren dat: Patrick Paauwe, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Jordy Clasie, Ruben Schaken, Miquel Nelom, Jean-Paul Boëtius en Terence Kongolo en Justin Bijlow.

Lees meer over
Oranje Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties