Lof voor Malacia: "In zijn allerbeste vorm ooit"

Lof voor Malacia: "In zijn allerbeste vorm ooit"

Tyrell Malacia was een van de uitblinkers namens Feyenoord tegen Fortuna Sittard. Ook Sinclair Bischop lichtte de prestaties van de linksback uit in de Feyenoord-podcast van RTV Rijnmond.

"Ik vind Malacia in zijn allerbeste vorm ooit steken", was de Feyenoord-watcher lovend. "Die tackle tegen Marseille vond ik symbolisch, maar ook gisteren; zo makkelijk. Hij heeft echt stappen gemaakt. Er gaan geruchten dat Erik ten Hag hem mee wil nemen naar Manchester United. Dat snap ik wel."

Malacia
Malacia zelf reageerde zoals altijd nuchter op zijn eigen optreden. "Het ging wel lekker", zei hij voor de camera van Feyenoord Media. "Als je zo'n wedstrijd speelt donderdag, kijkt iedereen natuurlijk hoe je op dit soort wedstrijden reageert. Ik denk dat we dat heel goed gedaan hebben. Natuurlijk hadden we er meer moeten maken, maar uiteindelijk ben ik wel blij met het eindresultaat."

Zijn eigen optreden noemde hij 'stabiel en volwassen'. "Ik wist dat ik op scherp stond, dus dan moet je je op sommige momenten even inhouden en de juiste keuzes maken. Dat heb ik gedaan." In een seizoen met enorm wedstrijden is Malacia ook de Feyenoorder met de meeste minuten van iedereen. Problemen ondervindt hij niet. "Ik zit lekker in m'n vel en ben fit, dus ik heb er zin in donderdag."

"Wat we uit deze wedstrijd meenemen? Een lekker gevoel, scherpte en focus. We hebben er zin in", vervolgde hij over de kraker in en tegen Marseille donderdag. "Op de tribune waren ze er natuurlijk al over aan het zingen, op straat hoor je het veel. Dat is alleen maar mooi. Of het wel lukt om ervan te genieten? Ik geniet sowieso altijd tijdens de wedstrijden, maar je moet ook altijd scherp blijven. Het meeste genieten gebeurt altijd na de wedstrijd."

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties