Terugkijken | Persconferentie Arne Slot

Vanmiddag blikt Arne Slot vooruit op de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Ongetwijfeld komt de veelbesproken Champions League-loting van gisteravond ook nog even ter sprake. Vanuit Monaco werd Feyenoord in poule E ingedeeld, samen met Atlético Madrid, Lazio en Celtic.

Daarnaast hebben de aanwinsten Luka Ivanušec en Ondrej Lingr volledig kunnen meetrainen met Feyenoord. De Kroaat en de Tsjech zijn volledig fit en kunnen dit weekend hun officiële debuut maken in het shirt van de Rotterdammers. De trainer gaat vrijdagmiddag in op de eerste dagen van Ivanušec en Lingr op trainingscomplex 1908.

FC Utrecht
Feyenoord treft zondagmiddag om 12:15 FC Utrecht in Stadion Galgenwaard. De tegenstander, waar oud-Feyenoorders Jens Toornstra en Marouan Azarkan onder contract staan, heeft een roerige week achter de rug. Trainer Michael Silberbauer is ontslagen en er gaan diverse geruchten over een mogelijke opvolger.

FC Utrecht heeft de eerste drie wedstrijden in de Eredivisie niet gewonnen. Bovendien heeft het team nog geen enkel doelpunt weten te maken, wat een negatief record betekent. De Domstedelingen willen het tij keren door een 'grote naam' als trainer aan te stellen. Namen zoals Jaap Stam, Ron Jans en Fred Rutten worden genoemd.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties