Afgelopen | Loting kwartfinales Europa League

Feyenoord zit vandaag in de koker voor de kwartfinales van de Europa League. De Rotterdammers versloegen donderdagavond Shakthar Donetsk met ruime cijfers in De Kuip. De ploeg van trainer Arne Slot voegt zich daarmee bij de laatste acht van het Europese toernooi.

Sevilla, Juventus. Manchester United, Bayer Leverkusen, Union Sint-Gillis, AS Roma en Sporting Lissabon zijn de mogelijke tegenstanders van Feyenoord. Vooral oud-Feyenoorder Jerry St. Juste heeft een knap resultaat geboekt met de Portugese club. Arsenal werd na strafschoppen verslagen. St. Juste faalde niet vanaf de stip.

Om 13.00 uur begint in het Zwitserse Nyon de loting. Er wordt ook direct ‘doorgeloot’. Dat wil zeggen dat Feyenoord ook direct weet wie de mogelijke tegenstander is in de halve finales. Vanmiddag wordt ook bekend of Feyenoord eerst een uit- of een thuiswedstrijd speelt. Om 12:00 uur is ook de loting van de Champions League en om 14:00 uur de loting van de Conference League.

Live te bekijken
Via een stream op de website van de UEFA is de loting vrijdagmiddag te volgen. Ook is ESPN aanwezig en volgt er een live uitzending op de betaalzender. De kwartfinales worden gespeeld op donderdag 13 en donderdag 20 april, de halve finales op donderdag 11 en donderdag 18 mei. Woensdag 31 mei 2023 staat de finale in Budapest in de agenda.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties