Linssen: ''Het had ook best 4-1 of 5-1 kunnen worden''

Linssen: ''Het had ook best 4-1 of 5-1 kunnen worden''

Feyenoord speelde grotendeels een overtuigende wedstrijd tegen Union Berlin en won dik verdiend met 3-1 van de Duitsers. Bryan Linssen was, naast absolute uitblinker Luis Sinisterra, een van de spelers die overduidelijk ook tot de uitblinkers behoorde. De vraag is dan ook waarom Feyenoord het de laatste twee competitiewedstrijden kwijt leek te zijn.

Linssen: "Volgens mij zijn we het nooit kwijt geweest. Voor de interland-break waren we iets minder tegen Vitesse en tegen RKC hadden we moeten winnen, ook al was het niet heel goed. We kregen genoeg kansen. Vandaag kregen we weer veel kansen. Het had ook best 4-1 of 5-1 kunnen worden", aldus Linssen voor de camera van ESPN.

Linssen was verantwoordelijk voor de belangrijke 2-0, maar de interviewer vraagt zich af of de spits geen overtreding maakte voordat hij het doelpunt maakte. "Jij mag zeggen of het een overtreding was. Vond jij van wel? Je bent toch een Nederlander? De ene scheidsrechter fluit ervoor en de andere niet. Hoe vaak word ik in de rug geduwd door een verdediger en krijg ik ook geen vrije trap mee? Als een verdediger valt, dan fluiten ze vaak. Bij een aanvaller niet, maar volgens mij zijn de regels hetzelfde."

Linssen waakt wel voor te veel optimisme. "Als je ziet wat wij voor team zijn en hoe wij voor elkaar willen vechten. We staan er goed voor, maar we zijn er nog lang niet. Vorig seizoen konden we ook in de laatste speelronde overwintering veiligstellen en toen lukte het niet. We moeten niet te vroeg juichen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties