'Linksback nu prioriteit, Feyenoord hoopt nog altijd op Maatsen'

'Linksback nu prioriteit, Feyenoord hoopt nog altijd op Maatsen'

Feyenoord haalde Javairo Dilrosun vandaag definitief binnen en daarmee heeft Arne Slot zijn gewenste aanvallende versterking. Martijn Krabbendam geeft bij Voetbalpraat op ESPN aan dat de Rotterdammers Dilrosun al langer wilden kopen én dat ze nog steeds bezig zijn met de komst van Ian Maatsen.

''Feyenoord wilde Dilrosun vorig jaar al hebben, maar toen was hij nog te duur. Er is lange tijd contact gehouden en nu kon het wel, omdat hij mocht vertrekken bij Hertha BSC. Ik denk dat dit voor Feyenoord een goede aankoop is. In de laatste periode bij Bordeaux speelde hij een aantal goede wedstrijden waarin hij meerdere assists gaf. Hij kwam pas wat later op gang dit seizoen, maar wie Dilrosun kent weet dat het een goede speler kan worden. Mits hij fit blijft natuurlijk'', zegt de clubwatcher van VI.

Feyenoord moet nu doorschakelen naar versterkingen voor de linksbackpositie, vindt Krabbendam. ''Als je Jorrit Hendrix als linksback moet opstellen in de voorbereiding, moet je zeker nog twee linksbacks halen voor het seizoen begint. Die jongen hield zich in de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg nog staande op basis van ervaring, maar dat is natuurlijk geen linksback voor komend seizoen. Twee linkervleugelverdedigers is wel prioriteit.'' Feyenoord maakt daarom nog altijd werk van de komst van Maatsen.

Maatsen

''Ze zijn op de achtergrond nog steeds met hem bezig. Of hij Feyenoord had afgezegd? Nou ja, hij moest zich gewoon melden bij Chelsea. Van daar uit gaan ze dan kijken. Hij is niet mee op trainingskamp naar Amerika, dus dat betekent dat hij mag worden verhuurd. Is dat dan alleen weer naar de Championship, of mag dat bij Feyenoord zijn? Dat zijn dingen die nu worden uitgezocht'', zegt Krabbendam. ''Het zou de 1-op-1 vervanger van Tyrell Malacia kunnen worden.''

Lees meer over
Ian Maatsen Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties