Ook Lingr nog niet inzetbaar tegen Almere City

Ook Lingr nog niet inzetbaar tegen Almere City

Met een lichte opwinding in zijn stem vertelt hoofdtrainer Arne Slot tijdens de persconferentie van vandaag over zijn twee nieuwe aanwinsten. Deze opwinding verdwijnt echter enigszins als Slot moet vertellen dat beide nieuwelingen nog niet klaar zijn om mee te doen in de wedstrijd tegen Almere City FC aankomende zondag.

Ondřej Lingr, overgekomen van het Tsjechische Slavia Praag, heeft zijn geboorteland namelijk achter zich gelaten met een lichte blessure. ''Het is helaas niet zo dat ze zondag inzetbaar zijn. De één is nog niet speelgerechtigd, de andere is met een lichte blessure bij ons gekomen. We gaan er van uit dat het een lichte blessure is. De verwachting is dat hij in de loop van volgende week met ons mee gaat trainen.''

De zwaarte van de blessure lijkt dus mee te vallen. Het is te verwachten dat Lingr snel zijn opwachting zal kunnen maken in de ploeg. De vraag is alleen of hij dan ook direct aan de aftrap zal verschijnen. Arne Slot is duidelijk: ''Als hij fit is, kan hij in de basis staan. Maar ik vind dat alle jongens in de selectie competitief genoeg zijn om in de basis te starten. Hij moet zijn eerste training bij Feyenoord nog meemaken, maar de verwachting is wel dat hij het niveau heeft om in de basis te staan.''

Feyenoord kan verder niet beschikken over Patrik Walemark en Antoni Milambo. De middenvelder en aanvaller zijn niet fit en behoren daardoor niet tot de wedstrijdselectie. Bart Nieuwkoop behoort ook niet tot de wedstrijdselectie, aangezien de verdediger nog een schorsing heeft openstaan voor een duel. Tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht krijgt Nieuwkoop de kans om weer speelminuten te maken. Met Justin Bijlow wordt voorlopig geen rekening meer gehouden.

Lees meer over
Arne Slot Ondřej Lingr
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties