'Leicester City opnieuw in de markt voor Kökcü'

'Leicester City opnieuw in de markt voor Kökcü'

Leicester City heeft opnieuw interesse getoond in Feyenoorder Orkun Kökcü. De Engelse club, aan wie hij in januari ook al werd gelinkt, overweegt een bod uit te brengen op de 21-jarige middenvelder. Dat schreef het Engelse The Athletic dinsdagmiddag.

Hoewel Leicester Kökcü al langer volgt en hem dus opnieuw als interessante optie ziet, is het nog zeker dat de club ook zal doorpakken. Het lijstje van The Foxes kent namelijk ook andere middenvelders. 1908.nl wist aan het nieuws toe te voegen dat de club afgelopen seizoen tijdens onder meer de thuiswedstrijd tegen PSV op de tribune zat voor Kökcü.

De kans dat Kökcü deze zomer vertrekt, is aannemelijk. De middenvelder werd al aan vele clubs gelinkt, onder wie AS Roma, Juventus, Sevilla en RB Leipzig. Eerder maakte hij duidelijk open te staan voor een vertrek als hij Feyenoord daarmee financieel kon helpen, maar maandag gaf hij ook aan niet per se weg te hoeven. Met het vertrek van Tyrell Malacia en (mogelijk) Luis Sinisterra, zal de noodzaak om Kökcü te verkopen minder groot zijn.

Lees meer over
Orkun Kökcü Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties