Kökcü: ''Ik heb zeker niet in mijn hoofd van: ik moet weg''

Kökcü: ''Ik heb zeker niet in mijn hoofd van: ik moet weg''

Orkun Kökcü gaat gewoon met Feyenoord mee op trainingskamp naar Oostenrijk. De middenvelder sluit een vertrek deze zomer niet uit, maar geeft ook aan een langer verblijf in De Kuip wel te zien zitten. Kökcü heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord.

''Ik voel me goed hier'', meldt de middenvelder bij ESPN. "Ik heb een goede band met de trainers en de spelers en ik heb ook gezien dat ik me hier goed heb ontwikkeld afgelopen seizoen. Het is zeker niet zo in mijn hoofd dat ik weg moet. Ik heb nog een contract tot 2025 en toen ik dat contract tekende, wist ik ook dat er in die vijf jaar van alles mogelijk was."

Kökcü wordt de laatste maanden nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer. Onder meer AS Roma, Juventus, Sevilla en RB Leipzig komen in de wandelgangen voorbij. De Duitsers lijken momenteel het meest concreet. Kökcü moet Feyenoord meer dan twintig miljoen euro opleveren, maar de middenvelder kan ook bijtekenen bij de Rotterdammers.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties