'Langer verblijf Szymanski dichterbij na aankondiging FIFA'

'Langer verblijf Szymanski dichterbij na aankondiging FIFA'

Sebastian Szymanski lijkt een stap dichter bij een langer verblijf bij Feyenoord. De FIFA kondigde maandag aan dat de maatregelen om buitenlandse spelers in de Russische en Oekraïense competities te helpen, zullen blijven gelden. Dat houdt in dat Feyenoord Szymanski tegen nagenoeg dezelfde voorwaarden (tijdelijk) kan overnemen van Dinamo Moskou, stelt 1908.nl.

Hetzelfde medium stelde eerder al dat Feyenoord en Szymanski persoonlijk akkoord waren over een langer verblijf, maar dat eerst duidelijk moest worden wat de FIFA met de bestaande maatregelen zou doen. Maandag kondigde de bond aan dat deze zullen worden verlengd en aangepast om buitenlandse spelers in Rusland en Oekraïne te (blijven) helpen.

Een definitieve overname van Szymanski op basis van zijn koopoptie zou inmiddels wel uitgesloten zijn, wat betekent dat er nog twee mogelijkheden overblijven. Ten eerste zou Feyenoord de Pool opnieuw kunnen huren, tegen (nagenoeg) dezelfde voorwaarden als de huidige huurovereenkomst. Een andere optie is dat het contract van Szymanski wordt ontbonden, waarmee hij transfervrij de overstap naar Feyenoord zou kunnen maken.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties